V.34 számú Egri Galamb- és Kisállattenyésztő Egyesület Honlapja
Hungary

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
2011 évi beszámoló!

Az Egyesület 2011 évi eseményei

 1. Egyesületünk éves kiállítását 2011. január 15-16-án tartottuk Felsőtárkányban, az Általános Iskola tornatermében.
  A kiállításon bemutatásra került egyedi ketrecekben 488 db galamb 35 fajtában, valamint 2 volierben 2 fajtában.
  A galambokon kívül látható volt még 38 db egyedi ketrecben bemutatott díszbaromfi 6 fajtából és 3 baromfi család 3 fajtából.
  A bemutatott állatokat 68 tenyésztő állította ki. A galambok közül 1 példány KITŰNŐ (Mérai Imre Páva 0-1), 165 db KIVÁLÓ minősítést kapott.
  A baromfik között 13 egyed ért el KIÁLÓ minősítést.
  A galambok között 30 db, a baromfik között 2 egyed lett KIÁLLÍTÁS GYŐZTES, ezeken kívül 4 egyed FELAJÁNLOTT DIJ – ban, 43 egyed EGYESÜLETI TISZTELETDIJ - ban részesült.
  Kiállításunkon –Kiállítóként – 3 szlovákiai tenyésztő is részt vett.

   
 2. Évi rendes taggyűlésünket március 22-én tartottuk, amelyen a tagság a határozatképességhez szükséges létszámban megjelent.
  A gyűlésen Vincze Ottó egyesületi elnök beszámolt az Egyesület 2010 évi munkájáról, valamint ismertette a 2011 évi munkatervet. Az elhangzottakat a jelenlévők egyhangúlag elfogadták. Mivel 2011 év folyamán esedékessé válik az új vezetőség választás, ezért a gyűlésen megválasztásra került a Jelölő Bizottság Bakondi Lajos, Cseh Bálint, Prokai István és Vincze Sándor tagtársak személyében.

   
 3. Az MGKSZ Bíráló Testülete által szervezett Bírálóképző Tanfolyamra két fiatal egyesületi tagunk: Bóta Zsolt és Cseh Bálint jelentkezését továbbítottuk támogató javaslattal a szervezők felé.
   
 4. Bánfi János elhunyt tagtársunk emlékére június 18-án negyedik alkalommal tartottuk meg emlékező összejövetelünket.
  Első alkalommal Montvai Csaba egerszalóki, második alkalommal Bóta Sándor egri, harmadik alkalommal Eged András Eger-felnémeti és most negyedik alkalommal Vincze Sándor egri tagtársunk lakásán került az összejövetel megrendezésre. Ebben az évben a tagok közül az elhunyttal korábban baráti viszonyt ápoló 13 tagtársunk és 5 feleség valamint 3 vendég vett részt a megemlékezésen.
  Az összejöveteleken minden alkalommal sor került a vendéglátó tenyésztőtársunk röpfalkájának kihajtására, és bográcsozással egybekötött beszélgetés mellett emlékeztünk vissza elhunyt galambásztársunkra.

   
 5. 2011. Június 26-án Hódoscsépányban az ózdi Egyesület,
  2011. Július 9-én Jászárokszálláson a helyi Egyesület,
  2011. Július 16-án Bátonyterenyén a gyöngyösi Egyesület folyó évi galambásztalálkozóján képviseltettük magunkat alkalmanként 4 - 6 fő egyesületi tagunkkal.

   
 6. A hagyományos évi galambásztalálkozónkat augusztus 27-én, Egerszalókon, a polgármesteri hivatal pinceklubjában rendeztük meg. Az összejövetelen részt vett egyesületi tagjaink közül 23 fő, 12fő hozzátartozójával, az ózdi Egyesület részéről 5 fő, a gyöngyösi Egyesület részéről 4 fő, a miskolci Egyesület részéről 4 fő valamint 2 fő szlovákiai galambász vendég.
  A rendezvény a korábbiakhoz hasonlóan jól sikerült. A megvendégelés mellett a jó hangulatról Csécsey Kálmán szintetizátor zenéjével és Eged András citera muzsikájával gondoskodtak.

   
 7. November 15-én vezetőség választó taggyűlést tartottunk, melyen a tagság a gyűlés érvényességéhez szükséges létszámban megjelent.
  Vincze Ottó egyesületi elnök értékelte a vezetőség elmúlt 5 évi munkáját, majd kérte a tagságot a beszámoló elfogadására, valamint a leköszönő vezetőség részére a tisztség alóli felmentés megadására.
  A jelenlévők a beszámolót elfogadták, és a leköszönő vezetőség részére a felmentést megadták.
  Ezután megválasztásra került a Szavazatszedő Bizottság Patvaros János, Búza József és Eged András személyében, majd a Jelölő Bizottság elnöke Bakondi Lajos részéről megtörtént a jelölés. A jelölés után került sor a titkos szavazásra, melyeknek eredményeként egyhangú szavazással – ellenszavazat nélkül – megválasztásra kerültek az új tisztségviselők.
  Az elkövetkezendő 5 éves ciklusra az egyesület új Elnöke Montvai Csaba, az egyesület új Titkára Máté Csaba, az egyesület régi-új pénztárosa Bóta Sándor.

   
 8. December 30-án Mérai Imre, a V-55 számú gyöngyösi Egyesület elnökének temetésén (Gyöngyössolymos) egyesületünket Máté Csaba egyesületi titkár vezetésével 6 fő képviselte, és az egyesület koszorúját elhelyezték az elhunyt galambásztársunk sírján.

Összeállította: Vincze Ottó

 
Hungary

 
Naptár
2019. Január
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2009-12-30
 
Látogatók térképe

 

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték