V.34 számú Egri Galamb- és Kisállattenyésztő Egyesület Honlapja
Hungary

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
2011 évi beszámoló!

Az Egyesület 2011 évi eseményei

 1. Egyesületünk éves kiállítását 2011. január 15-16-án tartottuk Felsőtárkányban, az Általános Iskola tornatermében.
  A kiállításon bemutatásra került egyedi ketrecekben 488 db galamb 35 fajtában, valamint 2 volierben 2 fajtában.
  A galambokon kívül látható volt még 38 db egyedi ketrecben bemutatott díszbaromfi 6 fajtából és 3 baromfi család 3 fajtából.
  A bemutatott állatokat 68 tenyésztő állította ki. A galambok közül 1 példány KITŰNŐ (Mérai Imre Páva 0-1), 165 db KIVÁLÓ minősítést kapott.
  A baromfik között 13 egyed ért el KIÁLÓ minősítést.
  A galambok között 30 db, a baromfik között 2 egyed lett KIÁLLÍTÁS GYŐZTES, ezeken kívül 4 egyed FELAJÁNLOTT DIJ – ban, 43 egyed EGYESÜLETI TISZTELETDIJ - ban részesült.
  Kiállításunkon –Kiállítóként – 3 szlovákiai tenyésztő is részt vett.

   
 2. Évi rendes taggyűlésünket március 22-én tartottuk, amelyen a tagság a határozatképességhez szükséges létszámban megjelent.
  A gyűlésen Vincze Ottó egyesületi elnök beszámolt az Egyesület 2010 évi munkájáról, valamint ismertette a 2011 évi munkatervet. Az elhangzottakat a jelenlévők egyhangúlag elfogadták. Mivel 2011 év folyamán esedékessé válik az új vezetőség választás, ezért a gyűlésen megválasztásra került a Jelölő Bizottság Bakondi Lajos, Cseh Bálint, Prokai István és Vincze Sándor tagtársak személyében.

   
 3. Az MGKSZ Bíráló Testülete által szervezett Bírálóképző Tanfolyamra két fiatal egyesületi tagunk: Bóta Zsolt és Cseh Bálint jelentkezését továbbítottuk támogató javaslattal a szervezők felé.
   
 4. Bánfi János elhunyt tagtársunk emlékére június 18-án negyedik alkalommal tartottuk meg emlékező összejövetelünket.
  Első alkalommal Montvai Csaba egerszalóki, második alkalommal Bóta Sándor egri, harmadik alkalommal Eged András Eger-felnémeti és most negyedik alkalommal Vincze Sándor egri tagtársunk lakásán került az összejövetel megrendezésre. Ebben az évben a tagok közül az elhunyttal korábban baráti viszonyt ápoló 13 tagtársunk és 5 feleség valamint 3 vendég vett részt a megemlékezésen.
  Az összejöveteleken minden alkalommal sor került a vendéglátó tenyésztőtársunk röpfalkájának kihajtására, és bográcsozással egybekötött beszélgetés mellett emlékeztünk vissza elhunyt galambásztársunkra.

   
 5. 2011. Június 26-án Hódoscsépányban az ózdi Egyesület,
  2011. Július 9-én Jászárokszálláson a helyi Egyesület,
  2011. Július 16-án Bátonyterenyén a gyöngyösi Egyesület folyó évi galambásztalálkozóján képviseltettük magunkat alkalmanként 4 - 6 fő egyesületi tagunkkal.

   
 6. A hagyományos évi galambásztalálkozónkat augusztus 27-én, Egerszalókon, a polgármesteri hivatal pinceklubjában rendeztük meg. Az összejövetelen részt vett egyesületi tagjaink közül 23 fő, 12fő hozzátartozójával, az ózdi Egyesület részéről 5 fő, a gyöngyösi Egyesület részéről 4 fő, a miskolci Egyesület részéről 4 fő valamint 2 fő szlovákiai galambász vendég.
  A rendezvény a korábbiakhoz hasonlóan jól sikerült. A megvendégelés mellett a jó hangulatról Csécsey Kálmán szintetizátor zenéjével és Eged András citera muzsikájával gondoskodtak.

   
 7. November 15-én vezetőség választó taggyűlést tartottunk, melyen a tagság a gyűlés érvényességéhez szükséges létszámban megjelent.
  Vincze Ottó egyesületi elnök értékelte a vezetőség elmúlt 5 évi munkáját, majd kérte a tagságot a beszámoló elfogadására, valamint a leköszönő vezetőség részére a tisztség alóli felmentés megadására.
  A jelenlévők a beszámolót elfogadták, és a leköszönő vezetőség részére a felmentést megadták.
  Ezután megválasztásra került a Szavazatszedő Bizottság Patvaros János, Búza József és Eged András személyében, majd a Jelölő Bizottság elnöke Bakondi Lajos részéről megtörtént a jelölés. A jelölés után került sor a titkos szavazásra, melyeknek eredményeként egyhangú szavazással – ellenszavazat nélkül – megválasztásra kerültek az új tisztségviselők.
  Az elkövetkezendő 5 éves ciklusra az egyesület új Elnöke Montvai Csaba, az egyesület új Titkára Máté Csaba, az egyesület régi-új pénztárosa Bóta Sándor.

   
 8. December 30-án Mérai Imre, a V-55 számú gyöngyösi Egyesület elnökének temetésén (Gyöngyössolymos) egyesületünket Máté Csaba egyesületi titkár vezetésével 6 fő képviselte, és az egyesület koszorúját elhelyezték az elhunyt galambásztársunk sírján.

Összeállította: Vincze Ottó

 
Hungary

 
Naptár
2018. Május
HKSCPSV
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2009-12-30
 
Látogatók térképe

 

 

Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic